Amazon FunZone Contest Question & Answer 2020

Amazon FunZone Contest Question & Answer 2020

Amazon Today’s Quiz Contest Terms:

This Contest will commence everyday From 8:00:00 A.M. (IST) To 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).

  1. Download Amazon App in www.amazon.in
  2. Open Amazon App and search for Fun Quiz
  3. Scroll Down And Click On FunQuiz .
  4. Click On Play Now.
  5. Give Above 5 Answers And Play different Quiz.
  6. Winner will be selected by lucky draw.
  7. Chance To Win Exciting Prizes.

The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Exciting Prizes.

Amazon Today’s Quiz Answers – 13th March 2020 – Win Casio 61 Key Keyboard

Question 1. The cast of which American sitcom will reunite exclusively for an untitled unscripted special for HBO Max to be directed by Ben Winston?

Answer is – Friends

Question 2. As of February, 2020, which country is India’s top trade partner?

Answer is – USA

Question 3. Which of these movies received a three month SGST tax exemption from the Madhya Pradesh government?

Answer is – Thappad

Question 4. Svalbard Global Seed Vault, the world’s largest secure seed storage facility, lies on which country’s archipelago?

Answer is – Norway

Question 5. Bob Iger recently ended his 15-year run as the CEO of which entertainment company?

Answer is -Walt Disney

Amazon Today’s Quiz Answers – 12th March 2020 – Win Rs 10000 Amazon Pay Balance

Question 1. The world’s first robot citizen recently arrived in Kolkata and donned a red-and-white traditional Bengali saree. Name the robot.

Answer:- Sophoa

Question 2. Hosni Mubarak was the president of which country for almost 30 years?

Answer: Egypt

Question 3. India’s first floating jetty was recently inaugurated in which state?

Answer: Goa

Question 4. Which company has introduced a new ‘zero’ line of vegan, gluten-free products that have no preservatives or colours?

Answer:-Colgate

ion 5. Sachin Tendulkar took to Twitter to wish which player on his retirement and said ‘You made my last Test special by picking 10 wickets’?

Answer: Pragyan Ojha

Amazon Today’s Quiz Answers – 11th March Amazon Quiz Answers->

Q1. Taika Waititi recently made history as the first person from which ethnicity to win an Oscar, as he won for Best Adapted Screenplay?
ans- Maori

Q2. The very popular play Piya Behrupiya directed by Atul Kumar is an adaptation of which Shakespeare work?
ans- Twelfth Night

Q3. Mom and Dad have four daughters, and each daughter has one brother. How many people are there in the family?
ans- Seven

Q4. Who recently launched an upgraded geo-imaging web portal called Bhuvan Panchayat 3.0?
ans- ISRO

Q5. The upcoming film ‘The New Mutants’ is part of which movie franchise?
ans- X Men

**More Amazon FunZone Quiz Answers**

Amazon Skagen Holi Quiz Answers
Answer the Questions and Stand a Chance To Win Skagen Watch

Question 1:- Which country is the mentioned below the brand name Skagen in the video?
Ans: Denmark

Question 2:- In the video, which color watches were shown?
Ans: Blue and Red

Question 3:- Which range of Skagen watches is featured in the video?
Ans: Aaren Kulor

Question 4:- All Skagen watch faces in the video show the same time. What time do they show?
Ans: 10:10

Question 5:- Skagen is a brand owned by which of the following watch companies?
Ans: Fossil

Amazon PUMA Rider Quiz Answers
Answer the Questions and Stand a Chance To Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1:- What is the name of the Puma Shoe range featured in the Video?
Ans: Puma Rider

Question 2:- Which of the following is the brand ambassador of the Puma Rider Collection? Hint – He/she is also featured in the video
Ans: Sara Ali Khan

Question 3:- Which of these phrases is associated with the Puma Rider range of shoes?
Ans: Back to the Streets

Question 4:- Which of the following is NOT part of Puma’s range of products?
Ans: Spaceship Fuel

Question 5:- Which of the following is a part for Puma brand logo?
Ans: Leaping Puma

Amazon Women’s Day Edition Quiz Answers
Answer the Questions and Stand a Chance To Win Rs 10000 Pay balance [10 Winners]

1Q. What is the theme for this years International Women’s Day? (Hint : The theme is aligned with UN Women’s new multi-generational campaign, Generation Equality.)
Ans. I am Generation Equality: Realizing Women’s Rights

2Q. Garima Arora was the first Indian female chef to be conferred with what coveted distinction in the world of cuisine?
Ans. Michelin Star

3Q. Muthayya Vanitha is the Project Director of which of these ISRO missions in the news last year?
Ans. Chandrayaan- 2

4Q. In 2020, the European parliament is celebrating the 25th anniversary of which declaration on gender equality on International Woman’s Day?
Ans. Beijing declaration

5Q. Who equalled Zhang Ning’s record of most badminton world championship medals in women’s singles in 2019?
Ans. PV Sindhu

6Q. Bihar’s Shikha Surabhi, became the first woman to be part of which celebrated team at the Republic Day parade?
Ans. Daredevils

7Q. IPS officer Aparna Kumar, who scaled the South Pole won the National Adventure Awards named after which pioneer?
Ans. Tenzing Norgay

Amazon LG Quiz Answers
Answer the Questions and Stand a Chance To Win LG Ultragear Monitor

Question 1: UltraGear Gaming Monitor is Gaming Brand of Which Company?
Answer: LG

Question 2: UltraGear Gaming monitor has Refresh Rate (Refresh rate is the number of times your monitor updates with new images each second.) up to 240Hz. The main advantage of high refresh rate in a monitor is that it results in a smoother picture.
Answer: TRUE

Question 3: Which of these is NOT true for UltraGear Gaming Monitor. 240Hz Refresh Rate?
Answer: Can Fly

Question 4: The LG UltraGear monitor come with a __ year warranty. (Fill in the blank)
Answer: 3

Question 5: LG UltraGear gaming monitor starts from Rs 13,500. You can avail ‘No cost EMI up to 9 months’ to purchase this from Amazon.in.
Answer: TRUE

Amazon Saheli Quiz Answers
Answer the Questions and Stand a Chance To Win Rs 10000

1Q. When is women’s day celebrated across the world?
Ans. 8th March

2Q. The ___ Amazon program aims at empowering women entrepreneurs and support these women to sell their products on Amazon. (Fill in the blank)
Ans. Amazon Saheli

3Q. Amazon has partnered with Mann Deshi Foundation and COWE(Confederation of Women Entrepreneurs) for the Amazon Saheli program. What is their main objective?
Ans. To boost women entrepreneurship in the country

4Q. Amazon Saheli supports women entrepreneurs with benefits such as training, free imaging and cataloging services, subsidized fees, management support and enhanced discoverability through a separate storefront. (True or False).
Ans. TRUE

5Q. Name the online platform launched by the Ministry of Women and Child Development to support women entrepreneurs?
Ans. Mahila E-haat

Amazon Nilkamal Quiz Answers
Answer the Questions and Stand a Chance To Win Rs 10000

1Q. Which of the below is a new range of mattresses by Nilkamal, recently launched on Amazon.in?
Ans. Doctar Dreams

2Q. The Doctor Dreams range of mattresses starts from ?7,499. You can also avail ‘No cost EMI’ to purchase this from Amazon.in.
Ans. True

3Q. The Doctor Dreams range of mattresses are dust and sag resistant. Which of the below is NOT an effect which using Doctor Dreams mattresses could have?
Ans. Gives You Wings

4Q. Doctor dreams mattress comes gets delivered to you in a vacuum packed roll, which you can unbox, roll out, remove the plastic wrap and start using.
Ans. True

 

Leave a Comment

Twitter